maandag 3 januari 2011

Regiotechnisch Medewerker M/V (32-36 uur)

Onze opdrachtgever is met bijna 1,6 miljoen bezoekers één van de best bezochte attracties van Nederland. In aantrekkelijke biotopen toont onze opdrachtgever haar uitgebreide collectie van planten en dieren. Belangrijkste doelstelling daarbij is natuurbehoud in brede zin. Uitgangspunt is flora en fauna zo te laten zien, dat bezoekers zich bewust worden van de waarde en de kwetsbaarheid van de natuur. Onze opdrachgever beslaat een oppervlakte van 34 hectare en heeft niet alleen één van de meest toonaangevende dierencollecties in Europa, maar is ook een officieel erkende botanische tuin.
Er werken ruim 200 medewerkers bij onze opdrachtgever, verdeeld over verschillende afdelingen. In verband met pensionering van een collega bij de afdeling Technische Dienst zoeken we een klantgerichte en loyale

Regiotechnisch medewerker (m/v)
voor 32 tot 36 uur per week

Taken
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het signaleren, controleren en het binnen de gestelde richtlijnen uitvoeren van alle onderhoud aan dierenverblijven en technische voorzieningen in de gehele Diergaarde, waarbij technische installaties zoals luchtbeheersingssystemen, verwarmingen, pompen, bassins en sproei-installaties op operating niveau worden bediend. De functie vereist vaardigheden op meerdere vakgebieden. Hoofdzakelijk worden werkzaamheden verricht op het gebied van elektra, elektronica, pneumatica en daarnaast bestaan de werkzaamheden uit (kunststof) laswerk, fitwerk, loodgieten, elektrotechniek, timmeren, schilderen en draaibankwerken. Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

Functie-eisen
Je beschikt over een vakgericht diploma, bij voorkeur MTS Electrotechniek met applicatie Meet-, en Regel en Energietechniek en ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Bekendheid met gebouwbeheerssystemen is een pré. De functie vereist naast het goed kunnen functioneren in teamverband, een grote mate van zelfstandigheid. Je bent accuraat, flexibel en oplossingsgericht. In noodsituaties handel je snel en adequaat. Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren in de Nederlandse taal. Enige kennis van de Engelse taal is vereist om beschrijvingen en voorschriften van installaties te kunnen lezen.

Arbeidsvoorwaarden
De rechtspositieregelingen van de Gemeente Rotterdam zijn van toepassing op het personeel in dienst van onze opdrachgever. De functie is ingedeeld in schaal 6 met een minimum van € 1.608,- en een maximum van € 2.438,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De salarisindeling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor het volgens rooster werken tijdens weekenden en feestdagen wordt een aparte toelage betaald, evenals voor het leveren van technische ondersteuning buiten werktijden volgens het rooster wacht en waakdienst. Voor deze functie zal een payroll-contract worden overeengekomen voor bepaalde tijd.

Informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kan contact opgenomen worden met Sander Schuitman, werkzaam bij Randstad Installatietechniek te Schiedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten